exhale psykologtjänster photo inessa witting

PSYKOLOGTJÄNSTER


Hos Exhale hittar du psykologtjänster för privatpersoner, företag och organsiationer.

Funderar du över ditt mående eller din livssituation? Jag erbjuder dig professionellt stöd och kan även fungera som ett neutralt bollplank för små och stora saker. Tillsammans kartlägger vi din situation och behovet av eventuella insatser. Insatserna kan vara allt från ett enskilt stödsamtal till en längre psykoterapi.

För företag och organisationer erbjuds tjänster dels inom företagshälsovård i samarbete med Cityläkarna men även direkt till företag. Tjänsterna omfattar utredningar, föreläsningar, handledning och stöd. De kan vara riktade till individ eller grupp och för medarbetare, chefer eller organisationen. Det kan tex vara kartläggning av arbetsklimat, föreläsning om stresshantering, eller handledning och stöd för ledarskap.

[Foto Inessa Witting]

Sagt om Katarina

”Det är få förunnat att arbeta med en lika kunnig handledare som Katarina. Under de två åren vi jobbade tillsammans på BUP kom Katarina även att bli min mentor. Hon är en av de klokaste och mest snabbtänkta människor jag träffat. Det bästa är att Katarina inte bara är klok utan hon är också varmhjärtad och förstående. Med hjälp av träffsäkra frågor har hon hjälpt mig att hitta rätt väg. Att få Katarina som handledare under min praktik är en av de bästa saker som hänt mig och jag rekommenderar henne helhjärtat!”

Alexandra Elsing

”Jag känner stor tacksamhet över att ha haft Katarina som min handledare. Hon har genom sitt klarsynta och empatiska sätt gett mig konkreta verktyg och råd, men även hjälp att fördjupa, tänka större och reflektera på flera nivåer. Katarina är oerhört närvarande, klok och tydlig i kommunikationen. Att ha Katarina som handledare innebär trygghet men även att våga vara nyfiken och hitta energi och nya kreativa vägar.”

Ulrika Friberg

EXHALE

Hos Exhale hittar du psykologtjänster och psykoterapi för barn, ungdomar och vuxna. Enskilt, i par eller som familj. Även som videoterapi över nätet.

Exhale erbjuder även psykologiska bedömningar och kartläggningar, föreläsningar, handledning och konsultation till företag och andra yrkesgrupper. Företagshälsovård i samarbete med Cityläkarna.

 

ADRESS

Mottagning hos Cityläkarna
Norragatan 17
22100 Mariehamn
Tidsbokning vardagar 08:00–15:00 på +358 18 22700 
Kontakt
Mail katarina@exhale.ax
Telefon +358 40 86 99 555
exhale facebook