kontakt katarina witting photo inessa witting

KONTAKT


Min mottagning är hos Cityläkarna AB (www.citylakarna.ax), Norragatan 17, AX-22100 Mariehamn och du kan boka tid via deras reception, vardagar 08:00–15:00, telefon +358 18 22 700. 

Vänligen lämna återbud minst 24 timmar före mottagningtidens början. Arbetsplats- och gruppverksamhet senast en vecka före den bokade tiden. Uteblivet besök och sent återbud debiteras. Vid förkylningssymton kan fysiskt besök omvandlas till distansbesök, kontakta CLs reception. 

Du  behöver ingen remiss för att komma till mig som privatperson. Inom ramen för lagstadgad företagshälsovård behöver du remiss (se under fliken för förtegashälsovård). Psykologer och psykoterapeuter är legitimerade, yrkesutbildade personer och övervakas av Valvira. Tjänsterna lyder under hälso- och sjukvårdslagen och omfattas av journalföring samt tystnadsplikt. 

Är du intresserad av videoterapier över nätet? Ta kontakt med mig för mer information.

Du kan kontakta mig på katarina@exhale.ax eller
telefon +358 40 86 99 555.

[Foto Inessa Witting]

Sagt om Katarina

”Det är få förunnat att arbeta med en lika kunnig handledare som Katarina. Under de två åren vi jobbade tillsammans på BUP kom Katarina även att bli min mentor. Hon är en av de klokaste och mest snabbtänkta människor jag träffat. Det bästa är att Katarina inte bara är klok utan hon är också varmhjärtad och förstående. Med hjälp av träffsäkra frågor har hon hjälpt mig att hitta rätt väg. Att få Katarina som handledare under min praktik är en av de bästa saker som hänt mig och jag rekommenderar henne helhjärtat!”

Alexandra Elsing

”Jag känner stor tacksamhet över att ha haft Katarina som min handledare. Hon har genom sitt klarsynta och empatiska sätt gett mig konkreta verktyg och råd, men även hjälp att fördjupa, tänka större och reflektera på flera nivåer. Katarina är oerhört närvarande, klok och tydlig i kommunikationen. Att ha Katarina som handledare innebär trygghet men även att våga vara nyfiken och hitta energi och nya kreativa vägar.”

Ulrika Friberg

EXHALE

Hos Exhale hittar du psykologtjänster och psykoterapi för barn, ungdomar och vuxna. Enskilt, i par eller som familj. Även som videoterapi över nätet.

Exhale erbjuder även psykologiska bedömningar och kartläggningar, föreläsningar, handledning och konsultation till företag och andra yrkesgrupper. Företagshälsovård i samarbete med Cityläkarna.

 

ADRESS

Mottagning hos Cityläkarna
Norragatan 17
22100 Mariehamn
Tidsbokning vardagar 08:00–15:00 på +358 18 22700 
Kontakt
Mail katarina@exhale.ax
Telefon +358 40 86 99 555
exhale facebook